4 Ağustos 2016 Perşembe

kilo almanın yolları

Megamax Kilo almanın yolu bir yolu olarak Türkiye’de 2015 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulmuştur. Megamax  Besin takviyesi  hakkında diğer yazımızı sizler için paylaşmıştık. Son 2 Yıldır geri dönüşler de gözlemlenen başarı oranı % 96’ı  aşarken, memnun kalmayan ve ön yargılı olanlar için bu yazımızı sizler için hazırlamayı uygun bulduk.
Megamax Kullananların ve Kullanmak isteyenlerin merak ettiği sorular

1 Kutu Kullandım Fakat Kilo Alamadım?
1 Kutu Megamax 24 günlük kullanım süresini içermektedir. Doğal bir içeriğe sahip olan Megamax, 1 hafta ve ya 10 günde 3- 7 gibi bir kilo aldırma durumu söz konusu değildir.Tamamen organik içeriğe sahip olduğu için herhangi bir kimyasal barındırma durumuda olmadığından hızlıca etki etmesi düşünülemez. İnsan metobolizması 21. ile 40 gün arası sonuç vermektedir. Bu süreci bekleyip görmeniz gerekmektedir. Doğal bir beslenme, spor ya da hava değişimi sonucunu bünyenizde net işlenebilmesi için 3 ile 5 haftanın tamamlanması şartdır.
Bu sebeple Megamax’da kilo almak için mutlaka en az 2 kutu kullanmanız lüzum görmektedir. Bazı kullanıcıların 1 kutuda 7 kilo almış olması gelen yorumlar arasında mevcuttur. Ama bu yukarıda anlatıldığı üzere kişinin metobolizmasına, uyku düzeni, beslenme ve çevre faktörlerine bağlı olarak değişim göstermektedir.

Diyetisyen ve Beslenme Uzmanları Kaç Kutu Öneriyor?
Kilo almak ya da kilo vermek için tüm diyetisyen uzmanları doğal gıda takviyesi ürünlerin 3 kutu kullanılması gerektiğini söylemektedirler. Sağlıklı ve doğal bir vücuda sahip olmak için 3 Kutu kullanmak 2,5 ay gibi bir süreye tekabül ettiğinden bu süre insan metobolizması için en uygun süre olarak kabul görülmektedir.
http://www.hizlikiloalma.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder