13 Mayıs 2016 Cuma

Sanal Gerçeklik

360 Derece Video Çekimi 360 derece video çekimi temelinde düşünce ve gerçek dünya ortamındaki görselliği sanal ortamda taklit eden görsellerdir. Yeni teknolojik cihazlar ve lensler aracılığıyla elde edilen görüntülerin özel (digital software) programlarla birleştirilmesi sonucu ortaya çıkan 3 boyutlu gerçek görüntülerin sanal halidir. Bir başka ismi sanal gerçeklik’dir.

360 Derece Video

( Farkı Nedir?) Normal bir video kameranın çektiği açılardan farklı olup, görsel hafızanızı çok daha ötelere taşır. 360 video çekilen mekan veya sunumu her yönüyle aynı anı yaşatıp, sanki oradaymış gibi mekanın bir parçası olmanızı sağlar. İzlediğiniz görüntü sizi değil de, siz görüntüyü yönlendirip, istediğiniz yöne hareket ettirebildiğiniz kafa hareketi, yön okları veya mouse yardımıyla, video içerisinde dışarıdaymış gibi dolaşabilir, daha yakından görmek istediğiniz noktalarda “zoom” özelliğini kullanabilirsiniz.

Biz Ne Yaparız – Hakkımızda 
Firmamız yoğunluklu olarak sanal gerçeklik ve 360 derece videolar üzerine projeler geliştirmektedir. Portföyüzümüzde ayrıca kişiye ve kuruma özel IOS ve Android tabanlı mobil uygulamalar, web uygulamaları ve masaüstü geliştirmeleri yer almaktadır. Firmanızın tanıtımı için 360 Derece Videoları kapalı ve açık ortamlarda, hareketli, hareketsiz veya user view dediğimiz kullanıcı gözünden çekimlerini yapmaktayız. 360 derece videolara Youtube ve Facebook destek vermektedir.

360° derece video çekimi için

kullanılan son teknoloji ekipmanlar ve yazılımlarımızla sizin için hazırlayacağımız Sanal Gerçeklik videolarının içine girip, akışı da interaktif bir şekilde birlikte yönetelim. İletişim Bilgilerimiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder