7 Mart 2015 Cumartesi

ENDONEZYA

Endonezya adaları ve Tropik iklime haiz bir ülke olması sebebi ile dünyanın sayılı gezinsel destinasyonları içinde yer almaktadır. Endonezya tatili denince aklınıza ıssız adalardan tutunuz yemyeşil doğasına kadar her türlü aramış olduğunız gezinsel aktiveleri yapabileceğiniz bir tatil diyarıdır.

Enonezya Eğlence yaşamıEndonezya gezisi esnasında Endonezya’nın kendine özgü zamanı yerlerini gezebilir, Jakarta gecelerine veya Bali gecelerine dalabilir, isterseniz sevgiliniz yada eşiniz ile altın sarısı kumsallarda yürüyüş yapabilirsiniz. Endonezya’nın maksimum bilinen gezinsel yeri Bali Adası olması nedeni ile Bali Adasında turistlere yönelik biroldukça aktivite eğlence ve yerler bulabilirsiniz.
Endonezya zamanı süresince kendine özgü olan etnik yapısı ve adalar kültürüne İslamiyet i, Budizm i ve Hıristiyanlığı karıştırıp peşinden sömürge döneminin tesiri ile oluşan çok yönlü ve eşiz güzellikte varlıklı bir kültüre haiz olan bu eşiz ülke keşfedilmek için bizleri beklemektedir.

Endonezya Vizesi :
Bali gece yaşamıNormalde Endonezya hükümeti umumi yani bordo geçişlik sahibi Türkiye cumhuriyeti yurttaşlarına girişte 30 günlük vize verilebilmesine rağmen riske etmeyip Endonezya ya gitmeden vizenizi almanızda fayda vardır. Bir aydan daha uzun süreli kalacaksanız gitmeden önce vize almış olduğunız takdirde problem olmaz şayet girişte vize alıp ülkede bulunduğunuz sırada kalış süresini uzatmak düşüncesindeyseniz en yakın göçmenlik bürosundan ayni günden sorunsuzca uzatma yapabilirsiniz. Göçmenlik bürosu veya İngilizce adı ile İmigration Office den vize uzatmasını bir sefere mahsus 30 günlüğüne alabilirsiniz.
Diğer Türkiye Cumhuriyeti pasaportu sahiplerine gelirsek Endonezya İle Türkiye hükümetleri içinde imzalanan antak kalma doğrultusunda 2013 yılından itibaren 6 ay içerisinde toplam 90 gmeşhurk konaklama ve her girişte maksimum 30 günlük kısım vizeden muaf tutulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder