7 Mart 2015 Cumartesi

malezya

Malezya gerek Asya’nın gerekse Dünyanın önemli gezim, ekonomi ve Finans merkezidir. Malezya Tropik iklimi Bembeyaz kumsalları berrak denizi milli parkları gülen insanoğluı hareketli gece yaşamı ile tüm dünya turistlerinin ilgi odağı olmuş ve her yıl artan ziyaretçilere ev sahipliği yapmış bir ülke konumundadır.
Kuala Lumpur Gece yaşamıMalezya gezisinde ister Malezya’nın Tropik adaları ile kumsallarında güneşlenebilir isterseniz ise Başkent Kuala Lumpur da gündüz alış veriş yapıp gece ise Kuala Lumpur Gece hayatına dalabilirsiniz. Tamamı ile bir dinlence cenneti olan Malezya geç olmadan gidilip görülmesi gereken ülkeler listenizde yer almalıdır.


Malezya Vizesi :
Kuala Lumpur Eğlence hayatıMalezya Hükümeti Türk Cumhuriyeti pasaportu sahibi olan Türk yurttaşlarımıza 90 günü aşmayacak konaklama için vize istememektedir. 90 günden fazla kalacak olan Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının Malezya elçiliklerinden yada konsolosluklarından vize almaları gerekmektedir. Bu muafiyet tüm geçişlik çeşitleri için geçerlidir.
Malezya Tatiline giderken yanınıza ülkeye girişte göstermek için kalacağınız yeri belgeleyen kağıtlarınızı ve pasaportunuzun ülkeden ayrılacağınız süre 6 aylık geçerlilik süresi olmasına özen gösteriniz. İlk karşılıklı vizeler kalktığında Malezya Hükümeti girişlerde hiç soru sormadan 90 günlük vize uygularken peşinden bir sene geçmeden kısaca geçtiğimiz seneden itibaren, Ülkeye girişte bazı sorular sormaya adım atmıştır. Girişte sizlerin yeterli para ve konaklama belgelerini görüp ikna olunması gerekmektedir. Nadiren de olsa girişte vize verilmeyip geri yollanan Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarının olduğu bilinmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder