25 Ocak 2015 Pazar

Vietnam Gezi Rehberi

Vietnam gezisi yapacaklar için Vietnam Gezi Rehberi yazımızı Vietnam Gezi Rotaları şeklinde sıralayıp, Vietnam gezilecek yerler ile Vietnam’ın önemli şehirlerini tanıtarak, siz gezginlere bir nebze olsun yardımcı olmayı diliyoruz. Son yılların Gözde turistik Destinasyonlarından olan Vietnam’a her geçen gün artan turist akınına uğramaktadır. Ülkemizde de hayli fazla ilgi uyandıran ve özellikle ucuz tatil seçenekleri ile öne çıkan bu cennet Asya ülkesini keşfederken asyarehberi ekibi olarak sizlere iyi bir Vietnam tatili dileriz.
Vietnam’da tur şeklinde şehirleri sıralayıp kısaca özellikleri ile tanıyalım;
1- Hanoi: Ülkenin kuzeyinde bulunan Hanoi Vietnam’ın başkentidir. Vietnam’ın üç önemli kentinden biridir. Hanoi de gezilecek yerler arasında:
Ba Vi Netional Park Hanoi
Ba Vi Park Hanoi
a)- Vietnam Ba Vi Milli Parkı: Hanoi’den yaklaşık iki buçuk saat süren bir araba yolculuğu ile ulaşılan bu milli park Hanoi nin batısında yer almaktadır. Vietnam Ba Vi milli parkında doğa yürüyüşü yapıp tepede bulunan tapınağı gezebilir. Parktaki doğal ortamındaki Egzotik kuşları, orkideleri, bitki örtüsünü, şelaleleri görebilirsiniz.

Vietnam Gezi Rehberi detayları için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder