14 Şubat 2015 Cumartesi

2015 Tomorrowland

Avrupanın en büyük müzik şenliği tomorrowLand yada tomorrowWorld 2015 için hazırklarını sürdürüyor. Bu hazırlıklar nihayetinde dünyanın her yerinden katılacak olan On Binlerce turiste hane sahipliği yapacak. Tabi bu çılgın  büyük ve iştihamlı şenliğin bir bedeli olmalı fiyatlar 600€ dan başlayıp, 3,000 € kadar çıkmakta. Yakın kaynaklardan aldığım duyuma göre bu yılki organizasyon  ilk haftası 1-2-3 mayıs tarihlerinde sao paulo‘da tertip edecek. İkinci hafta 24-25-26 temmuz tarihlerinde belçika boom‘da olacak.
Biraz da gitmeyi düşünenler için konuşacak olursam, belçika uçak bileti gidiş geliş takriben 1000 tl, Standart şenlik bileti takriben 2000 tl . Vip veya localı biletlerin ücretlerinden söz etmiyorum. 500 tl vize zart zurt. 1000 tl oradaki harcamlarınız dersek.. Bir kişi eder 3600 TL. Her olasılığa karşı yanınızda biraz daha para buludurmanız gerecektir. Bu ücrete festival bitene kadar 3 gün süresince vur patlasın çal oynasın, sabahlara kadar eğlenirsiniz. Festivalin bittiği günde hayat mananını yitirir:)
Ufak bir not: bilet satışları http://www.tomorrowworld.com/on-sale/ bu site üzerinden yapılmakta olup. Satışlar açıldığı anda kısa müddette stoklarını bitirmektedir. Düşünenler olursa, sitenin sosyal medya hesaplarını takip edip. Satış vakitlerini yakalayabilirler. Bizzat ben yakın vakitte amerika işim olmasaydı netlikle bütçe tasarılamamı bu festivale göre yapardım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder