22 Şubat 2015 Pazar

Filipinler vizesi nasıl alınır

Filipinler dinlence Cenneti diye adlandırılacak Tropik adaları bembeyaz kumsalları tarihi ve İspanyol dönemine ilişkin eski binaları ile tüm dünyada turistlerin ilgisini çeken bir tatil beldesidir. Filipinler tatilinizde balta girmemiş ormanlarından, kendine has kültürleri ile Filipinler’in köylerinden, eşi olmayan güzellikteki adalarından, Filipinler gecelerine, Filipinler eğlence yaşamına kadar ne aramış olduğunızı bildikten sonra aradığınızı Filipinler gezisinde bulabileceğiniz benzeri olmayan bir adalar ülkesidir. Filipinler 7107 adadan oluşmaktadır. Cebu da yapılan renkli festivalleri, Filipinler Angeles City deki gece yaşamı, Palawan adasının resifleri ve de saymakla bitiremeyeceğimiz dinlence olanakları ve seçenekleri ile sizleri tatilinizde mutlu etmeyi bekleyen gülümseyen sıcak insanoğluı ile bizleri beklemektedir.
Filipinler Vizesi :
Filipinler Umumi Bordo geçişlik sahibi Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarına Filipinlere girişte 21 günlük vize vermektedir. Kalacağınız süre 21 günden fazla ise veya Filipinler tatiliniz esnasında süreyi uzatmak istiyorsanız bulunmuş olduğunuz bölgedeki İmigration Office kısaca

Filipinler iyi mi Gidilir :
Maalesef Türkiye’den Filipinlere aktarmasız direkt tayyare seferleri yapılmamaktadır. Fakat Aktarmalı olarak Filipinlere en kısa 15 saatlik olan tek aktarmalı uçuşlar ile ister Bangkok ister Singapur üzerinden Hava yolu ulaşabilmeniz mümkündür.

Read more at http://www.Asyarehberi.Com/filipinler/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder